mix2x@محمد ممدوح الطناشى
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

mix2x@محمد ممدوح الطناشى

mix2x
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 المسقعة المصرية رااااائعة وسهلة جدا جدا

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin



المساهمات : 489
تاريخ التسجيل : 02/05/2008

المسقعة المصرية رااااائعة وسهلة جدا جدا Empty
مُساهمةموضوع: المسقعة المصرية رااااائعة وسهلة جدا جدا   المسقعة المصرية رااااائعة وسهلة جدا جدا I_icon_minitimeالإثنين مايو 26, 2008 7:39 am

المسقعة المصرية رااااائعة وسهلة جدا جدا
من طرف Admin في الأحد ماي 18, 2008 10:09 pm

طريقة عمل المسقعة

اولا صالى عل النبى عليه الصلاة والسلاة

ثانيا روح اغسل ايدك قبل ان تعمل اى طعام

ثاليا المقادير وطريقة التحضير فى نفس الوقت

بعد ما يتم قطع البرنجان الى مكعبات سداسية الابعاد

حمرها فى زيت

وحمر معاها فلفل حار حسب الرغبة

وممكن تحمر بطاطس معاها

وممكن بتنجان بس

المهم بعد ما تحمرهم فى زيت

طلعهم على جنب كده

وابدا اعمل الصوص بتاعها

المقاديير الصوص

عصير طماطم( طماطم مضروبة فى الخلاط_ + بصل + فص توم + توابل الموجودة عندك)

توم

بصل متشرحة
ملح

1- ضع بصل المتشرحة فى حلة كبيرة اوى

وبعد 1 الى 2 دقيقة ضع معها 3 فصوص توم

واول ما تحمر ضع عليها عصير طماطم

واول ما تسمع هذا الصوت

(طشششششششششششششششششششششششششششششششش)

حط عليها البتنجان و البطاطس ووالفلفل ولحمة مفرومة متشوحة حب الطلب وتتركها تتسيبك على نار هادئة لمدة ساعة او اقل

طريقة تشويح اللحمة المفرومة
فى الحقيقة بعد ما تذهب الى الجزار وقول له عايز لحمة مفرمة بكل ببساطة

وحط اللحمةالمفرمومة على قلبل من اى مادة دهنية مثل زيت او سمن او غيرغيرها مع قليل من البصل المبشور على الطاسة وتتركها لما تتحمر

كيف يتم قطع البتنجان الى معكبات ؟

اولا اقطع البتنجان الى نصفين
وكل نصف اقطعها الى نصفين
وكل نصف اقطعها بالطول
فسوف تتطلع معك فى شكل معكبات
واى خدمة وتابعونا باستمرار مع اكلات ووجبات جديدة من اختراعات لذليذة
واكلةهنية

بالهنة والشفة
Admin
Admin



عدد المساهمات : 186
سجّل في : 30 مارس 2008
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://mix2x.yoo7.com
 
المسقعة المصرية رااااائعة وسهلة جدا جدا
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
mix2x@محمد ممدوح الطناشى  :: صوار لى مدير المنتدة :: قسم المطبخ و الماكولات-
انتقل الى: